Livrare si plata

Livrarea

Pretul de expediere a produselor este de 25 Lei indiferent de greutatatea si volumul coletelor. Pentru comenzile ce depasesc ca si valoare suma de 500 de lei transportul este gratuit oriunde in Romania.

Termenul de livrare este cuprins intre 1 si 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Exceptie de la acest termen fac produsele personalizate (ex. patuturi pictate manual). Termenul de livrare in cazurile exceptionale o sa va fie comunicat telefonic de catre consultantii nostri.

Firma de curierat efectueaza livrari intre orele 9 si 17 de Luni pana Vineri si in unele cazuri si Sambata.

Va rugam sa specificati in momentul comenzii o adresa la care puteti fi gasit in ziua in care se estimeaza livrarea pentru a evita neplacerile cauzate de intarzieri ale livrarilor sau chiar neridicarea coletelor.

Daca, in termen de 15 zile de la sosirea la destinatie a coletului, firma de curierat nu poate livra coletul din vina clientului sau acesta nu le ridica de la depozitul firmei de curierat prin care s-a facut expedierea, contractul se considera anulat din vina clientului, acesta din urma fiind raspunzator de plata transportului dus-intors a coletului.

ATENTIE! La primirea coletelor de la agentul de livrari, va rugam sa verificati integritatea ambalajului si apoi continutul sau in prezenta curierului. Daca se constata defecte ale produsului sau ale ambalajului, va rugam faceti un proces verbal cu agentul care v-a livrat produsul. Daca produsul a ajuns la dvs avariat, aveti obligatia sa ne aduceti la cunostinta despre acest lucru in maxim o ora de livrarea coletelor, intrucat sa putem contacta firma de curierat! NU ne asumam raspunderea daca coletele dvs ajung deteriorate si ne aduceti la cunostinta acest fapt la mai mult de o ora dupa primirea lor. Va multumim pentru intelegere!

Plata

www.allkids.ro va pune la dispozitie ca si modalitati de plata urmatoarele variante: plata cu cardul, plata la livrare si plata prin virament bancar.

1. Plata prin card

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii cu cardul. Pentru asigurarea securitatii, Allkids foloseste exclusiv platforma MobilPay pentru procesarea platilor cu cardul. Toate tranzactiile se fac in lei.

Allkids.ro nu foloseste si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la card.

2. Plata la livrare

In momentul in care produsul sau produsele comandate va vor fi inmanate de catre curier veti plati contravaloarea comenzii curierului. Suma platita va fi cea care a fost confirmata telefonic de catre consultantii nostri si care o sa fie trecuta pe documentele care insotesc comanda. Nu exista si nu veti plati taxe ascunse!

3. Plata prin virament bancar

Pentru a plati prin virament bancar trebuie sa selectati optiunea "transfer bancar" in momentul in care faceti comanda. Va rugam specificati la descriere in momentul in care faceti plata, numarul comenzii care va este comunicat pe email dupa ce ati facut comanda.

Pentru a expedia comanda avem nevoie de o confirmare a platii din partea dvs. In caz contrar comanda se va expedia in momentul in care contravaloarea comenzii a intrat in contul nostru.

Livrarea se face dupa confirmarea platii catre:


  • Nume firma: SC Eurogloria Sales SRL
  • Registrul Comertului: J31/685/1993
  • Banca: ING Bank
  • Numar Cont: RO90INGB0000999903523689
  • Adresa: strada Mihai Eminescu, Nr. 10, Simleu Silvaniei, Jud. Salaj

Pentru orice nelamurire va rugam sa ne contactati telefonic!

Iti place site-ul nostru?
Da-ne un Like pe Facebook!