Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb
Scaun Auto şi Bază Comfort Fix Set Pink Grey
Marca: Hauck
Cod produs: mpc_339831
Disponibilitate: Stoc epuizat

960 Lei
0726 567 375
COMANDA TELEFONICA
Estimare livrare: 1-3 zile lucratoare
TRANSPORT GRATUIT
Retur produs in 14 zile
Suport telefonic
Banii inapoi garantat
Plata online

- Rezultate foarte bune la testul ADAC pentru Setul Comfort Fix 

- Spumă absorbantă de energie în zona capului şi a umerilor

- Pentru autovehicule ce au conectori Isofix

- Ghidaje speciale pentru montarea corectă a scaunului auto

- Indicatori color pentru instalarea corectă

- Eliberare cu o singură mână pentru carucioare şi baza Isofix
Scaunul auto Hauck Comfort Fix şi baza sa au câștigat cele mai bune rezultate ale testării de către ADAC, cu cele mai bune rezultate (2.1).
Setul Comfort Fix constă din scaun auto Comfort Fix şi baza Comfort Fix Isofix, făcându-l o completare practică pentru cărucioarele Saturn R, Mars, Apollo, Rapid 4S, Rapid 4, Rapid 4X, Rapid 3R, Rapid 3, Rapid 3R Duo, Duett 3, Duett 2*,  Eagle 4S*, Sunny* si Lift Up 4*.
Comfort Fix a fost aprobat pentru bebeluşi de la naştere până la o greutate de 13 kg, în conformitate cu ECE 44/04. Dispune de o spumă probată, patentată, cu absorbţie de energie în zona capului şi a umerilor, care a obţinut rezultate optime la testele de accident. Au fost utilizate materiale stretch de înaltă calitate, respirabile, astfel încât copilul dvs. să se simtă întotdeauna confortabil pe scaunul auto. Protecţia capului şi perna reductoare de unghi sunt incluse.
Combinaţi scaunul auto Comfort Fix cu baza Comfort Isofix în maşina. Baza ISOFIX poate fi asigurată în vehicule care au o conexiune ISOFIX. Este uşor de montat în vehicul cu doar câteva acţiuni. Pur si simplu ridicaţi conectorii ISOFIX la 180 de grade - blocaţi pe poziţie - aţi terminat. Baza se deblochează cu un mecanism cu o singura mână şi se blochează automat după ce a fost poziţionat pe podeaua vehiculului. Acest lucru exclude practic riscul utilizarii incorecte.
Acelaşi lucru este valabil şi pentru montarea scaunului auto Comfort Fix pe bază. Pentru a face acest lucru, pur şi simplu poziţionaţi Comfort Fix central pe bază. Ghidajele speciale vor asigura că sistemul Comfort Fix alunecă în mod corect în bază şi se blochează acolo. Indicatoarele vizuale arată dacă carcasa scaunului şi baza sunt blocate sau fixate corect în ISOFIX. Acest lucru garantează o siguranţă optimă.
Comfort Fix poate fi scos din Baza Isofix prin sistemul de deblocare cu o singură mână, astfel încât copilul dvs. să rămâna pe scaunul auto şi să doarmă când montaţi landoul pe cadru. Căruciorul dvs. se transformă repede într-un sistem inteligent Shop"n Drive.
(*Veti avea nevoie, de asemenea, de adaptorul Comfort Fix corespunzător.)

Afiseaza toata descrierea

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si iti raspundem in scurt timp!

Iti place site-ul nostru?
Da-ne un Like pe Facebook!