Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb
Fileu Multi Sport
Marca: EXIT TOYS
Cod produs: funkids_44011000
Disponibilitate: Stoc epuizat

920 Lei
0726 567 375
COMANDA TELEFONICA
Estimare livrare: 1-3 zile lucratoare
TRANSPORT GRATUIT
Retur produs in 14 zile
Suport telefonic
Banii inapoi garantat
Plata online

Fileul Multi-Sport are mai multe funcții. Acesta poate fi ajustat la trei înălțimi diferite. Tenis, tenis de plajă, tenis de picior sau volei, toate sunt posibile. Cu o lățime de 300 cm, acest lucru face posibil ca plasa să se potrivească în majoritatea grădinilor.

Marginea superioară verde a plasei asigură vizibilitatea acesteaia in timpul jocurilor. Într-o clipă puteți schimba înălțimea fileului.

Trebuie doar să faceți clic pe bara si sa coborati fileul la inaltimea dorita.

Înălțime mica: +/- 62cm.

Înălțime medie: +/- 109cm

Înălțime maxima: +/- 155cm.

Designul minunat și culorile liniștite ale Multi-Sport Net ar satisface orice grădină. Cadrul robust și plasa foarte puternica garantează orele de distracție!

EXIT Multi-Sport Net are un sistem dublu de tensionare pentru a se asigura că plasa rămâne strânsă. Conexiunea orizontală a tubului metalic din partea inferioară a plasei se extinde de la o parte la alta. Lățimea acestei conexiuni este ajustabilă, astfel încât tensiunea poate fi dictată. În plus, pe lângă trepiedul stabil, puteți folosi sistemul unic de ancorare de la Exit, format din tuburi de ancorare și ancore de pământ! Prin urmare, sportnetul este foarte stabil pentru a fi plasat în grădină pentru o perioada indelungata.

Trebuie să tundeti gazonul gazonul? Nici o prblema, sistemul este ușor de ridicat din ancorele de pământ, astfel încât gazonul să poată fi cosit. Iar după aceea, este ușor de pus înapoi în același loc în care ancorele rămân în poziție. De asemenea, poate fi folosit și în interior într-o sală de sport sau în sală de gimnastică.

Geanta de transport este inclusa in pachet astfel ca puteti lua fileul cu Dvs oriunde.

Afiseaza toata descrierea

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si iti raspundem in scurt timp!

Produse vizualizate

Iti place site-ul nostru?
Da-ne un Like pe Facebook!